Print Friendly, PDF & Email

SC PIROMANIA INT. SRL
Str.Imparatul Traian 5,
Sector 4, Bucuresti, Romania

Telefon: 0722 380636
E-mail: office@piromania.ro

Oferta Servicii si Produse pirotehnice

Variante de spectacol exterior

  • 1. Foc de artificii Mini Piro – 770 Euro

  • 2. Foc de artificii Clasic Piro – 990 Euro

  • 3. Foc de artificii Memo Piro – 1200 Euro

  • 4. Foc de artificii Magic Piro – 1650 Euro

  • 5. Fantezii explozive – incepand de la 2500 Euro

Pretul nu include TVA

1. Foc de artificii Mini Piro – 770 Euro

Mini Piro alaturi de Clasic Piro sunt focurile de artificii cerute pentru evenimente mici si buget mic cum ar fi aniversarile, botezurile, petreceri mici de firma etc.

Exista doua variante pentru Pachetul Mini Piro in functie de ce permite locatia:
Varianta 1 – Varianta la sol compusa din 6 jerbe de scantei ce ard timp de 1 minut la o inaltime de 3 metri, doua stroboscoape si o inima pirotehnica de 1.5 metri inaltime .
Varianta 2 – Varianta pe cer (2-3 minute) Fara pauze – 300-400 focuri – evolutie la 20 – 50 metri – final cadenta mare.

2. Foc de artificii Clasic Piro – 990 Euro

Doritorilor de petreceri reusite le oferim cateva clipe de vis.

Varianta 1 – Varianta la sol – 3 minute de efecte combinate la sol – jerbe de 5 metri inaltime – cascada pirotehnica- simbolistica – strobo.
Varianta 2 – Varianta pe cer (2-3 minute) cadenta medie 500-700 focuri – Fara pauze – evolutie 20 –70 metri – cadenta finala mare cu efecte in V.

3. Foc de artificii Memo Piro – 1200 Euro

700-900 focuri, cadenta medie – denumirea este foarte sugestiva si induce scopul acestui spectacol, cateva clipe memorabile care sigur va vor desfata privirea si simturile.
Acest Pachet contine efecte pe cer la medie si mare inaltime, si este compus din baterii de bombite multicalibre. Timpul evolutiei scade in functie de numarul locatiilor de tragere si cadenta. Durata 3-5 minute.
Finalul este deosebit si dureaza aproximativ 20 de secunde, timp in care cerul este plin pe mai multe niveluri.
Efectele pe final sunt combinate in V si W.

4. Foc de artificii Magic Piro – 1650 Euro

Impresionant prin cadenta si efecte speciale, garantam un spectacol deosebit si complex. Durata 3-5 minute.
Petrecerea va capata culoare si lumina, prin diversitatea de efecte ce evolueaza la sol, la joasa si la mare inaltime.
Finalul este magnific si poate fi punctat cu ajutorul simbolisticii la sol (inima pirotehnica incadrata de 2 vulcani – optional).

5. Fantezii explozive – incepand de la 2500 Euro

Este varianta care se stabileste de catre specialistii nostri numai impreuna cu clientul.
Fiecare spectacol este unic deoarece reprezinta proiectia viselor beneficiarilor.
Variantele de mai sus sunt orientative si orice modificare adusa acestora se stabileste impreuna cu clientul.

O alta modalitate de alegere a spectacolului este varianta cu pret pe minut

Astfel pretul pe minut porneste de la 275 euro/minut pentru o cadenta mica-medie, 385 euro pe minut –cadenta medie si de la 500 euro pe minut cadenta mare spectacol.

Scurta descriere:

275 euro/minut – se folosesc in medie 2 efecte pe minut, inaltime maxima 50 metri, efecte mai mult pe verticala, final in V(evantai) – NU EXISTA PAUZE ( aproximativ 100 focuri pe minut)
385 euro/minut – in medie 3 efecte diferite pe minut, inaltime maxima 70 metri, efecte combinate pe verticala si in evantai, final in V spectaculos – NU EXISTA PAUZE (aproximativ 200 focuri pe minut)
500 euro/minut – 4 efecte diferite pe minut, inaltime maxima 100 metri, efecte combinate pe tot parcursul spectacolului in V,W,Z si pe verticala la inaltimi diferite , final cu cerul plin (aproximativ 300 focuri pe minut).

Spectacolul incepe cu intro care dureaza minim 30 secunde – maxim 60 secunde , spectacolul propriu-zis continua in crescendo pana la final.

Pachete artificii de interior moment vals sau tort

1. Piro Basic – Artificii de InteriorPreț 400 lei – contine 4 bucati artificii de interior FARA FUM de 2 sau 3 metri înălțime si 20 de secunde timp de ardere.
Acestea marcheaza foarte bine un anumit moment din cadrul petrecerii dumneavoastra.
Se preteaza oricarui tip de locatie deoarece sunt cu asa numita – flacara rece si nu afecteaza tesaturile si nici peretii. Pentru locatiile cu mochete si covoare scumpe venim cu protectii de 40-60 cm diametru.
Pretul pachetului include deplasarea in Bucuresti, stationarea timp de o ora(conform intelegerii contractuale) la eveniment si initierea cu sistem wireless a artificiilor de interior.

2.Piro Fan – Artificii de InteriorPret 1000 lei – contine 12 bucati artificii de interior FARA FUM de 2 sau 3 metri inaltime si 20 de secunde timp de ardere.
Acestea sunt asezate in 4 locatii pe ringul de dans in forma de evantai .

Notă: PRETURILE NU INCLUD TVA si taxele stabilite de consiliile locale pentru focurile de artificii la categoria 3-4 . Pretul nu include costurile suplimentare efectuate cu inchirierea plutei sau ambarcatiunii pe lac sau a nacelei/lor cand este necesar. Intervalele de timp specificate la focurile de artificii sunt trecute astfel (ex: 3-5 minunte, 5-7 minute) pentru ca timpul difera in functie de cadenta de tragere.